Carrot, frozen carrot, cà rốt xuất khẩu giá cạnh tranh, số lượng lớn

Carrot, frozen carrot, cà rốt xuất khẩu giá cạnh tranh, số lượng lớn

CARROT AGROGREEN.VN 4 Carrots can be processed in various ways, such as eating raw (blender, mix with salad – vinegar.), Cooked (cook soup with potatoes, jam, cooked into syrup.); Food is often used in vegetarian dishes or as a substitute for the indigestible foods (meat, fat.). When dry roasted and ground into a powder, it can be used to replace coffee. It is also used carrot syrup as a sweetener. Carrot oil is used to create the fragrance and perfumer …

Carrots, Fresh
Nutritional value of 100 g (3.5 oz)
Energy 173 kJ (41 kcal)
Cacbohydrat 9 g
Đường 5 g
Dietary fiber 3 g
fat 0.2 g
Protein 1 g
Vitamin A converted 835 μg (93%)
– beta-caroten 8285 μg (77%)
Thiamin (Vit. B1) 0.04 mg (3%)
Riboflavin (Vit. B2) 0.05 mg (3%)
Niacin (Vit. B3) 1.2 mg (8%)
Vitamin B6 0.1 mg (8%)
Vitamin C 7 mg (12%)
Canxi 33 mg (3%)
Sắt 0.66 mg (5%)
Magie 18 mg (5%)
Phospho 35 mg (5%)
Kali 240 mg (5%)
Sodium 2.4 mg (0%)
Percentage according to the daily intake of adults.

CARROT AGROGREEN.VN  1 WHY SHOULD EAT CARROTS? No flowers, fruits, tubers contain more carotene (vitamin A) such as carrots, so this substance was named from the word carrot (Carrot). The amount of carotene intake the body will be easily transformed into vitamin A in the intestine and liver. So many people think that eating more carrots will do “bright eyes”, however this is not entirely true, because vitamin A is effective in preventing xerophthalmia, night blindness, childhood blindness due to vitamin deficiency A normal person and not do more sight. In addition, carrots are also rich foods and more nutritional supplements such as vitamins A, B, C, D, E, folic acid, potassium and fiber pectin (helps lower blood cholesterol). These elements, such as calcium, copper, iron, magnesium, manganese, phosphorus, sulfur carrot in the form of easily absorbed into the body than does any form of supplements. In carrots are also many important antioxidants such as beta carotene, alpha carotene, phenolic acid, Glutathione … has been proven to reduce the risk of suffering from cardiovascular diseases such as cancer. .. bright eyes We can supply a large of quanty carrots, fresh carrot, dried carrot, frozen carrot with best qualify and good price, Please, you don’t hesitate contact us to buy commoditys with our supplier: AGROGREEN IMPORT EXPORT CO,.LTD Tel: +084.38688656  Fax: 084.38688658 Mobi: +084.916223077 Email: ngoc@agrogreen.vn www.agrogreen.vn

CARROT AGROGREEN.VN  3

Cà rốt có thể chế biến bằng nhiều cách, như ăn sống (xay sinh tố, trộn với salad – giấm.), nấu chín (nấu xúp với khoai tây, làm mứt, nấu thành si-rô.); là thực phẩm thường dùng trong những món chay hoặc để thay thế buy viagra canada cho các loại thực phẩm khó tiêu (thịt, chất béo.). Khi rang khô và nghiền thành bột, nó có thể được dùng để thay thế cà phê. Người ta còn dùng si-rô cà rốt làm chất tạo ngọt. Dầu cà rốt dùng để tạo mùi thơm và chế tạo nước hoa…

Cà rốt, tươi
Giá trị dinh dưỡng 100 g (3,5 oz)
Năng lượng 173 kJ (41 kcal)
Cacbohydrat 9 g
Đường 5 g
Chất xơ thực phẩm 3 g
Chất béo 0.2 g
Protein 1 g
Vitamin A quy đổi t.đương 835 μg (93%)
– beta-caroten 8285 μg (77%)
Thiamin (Vit. B1) 0.04 mg (3%)
Riboflavin (Vit. B2) 0.05 mg (3%)
Niacin (Vit. B3) 1.2 mg (8%)
Vitamin B6 0.1 mg (8%)
Vitamin C 7 mg (12%)
Canxi 33 mg (3%)
Sắt 0.66 mg (5%)
Magie 18 mg (5%)
Phospho 35 mg (5%)
Kali 240 mg (5%)
Natri 2.4 mg (0%)
Tỷ lệ phần trăm theo lượng hấp thụ hàng ngày của người lớn.

TẠI SAO NÊN ĂN CÀ RỐT?

Không có loại hoa, quả, củ nào chứa nhiều carotene (tiền vitamin A) như cà rốt, vì vậy chất này đã được đặt tên từ chữ cà rốt (Carrot). Lượngcarotene ăn vào sẽ được cơ thể chuyển hóa dễ dàng thành vitamin A ở ruột và gan. Vì vậy, nhiều người cho rằng ăn nhiều cà rốt sẽ làm “Sáng mắt”, tuy nhiên điều này không hoàn toàn đúng, vì vitamin A có tác dụng phòng ngừa bệnh khô mắt, quáng gà, mù lòa ở trẻ em do thiếu vitamin A chứ không làm người bình thường sáng mắt thêm. Ngoài ra, cà rốt cũng là loại thực phẩm giàu dinh dưỡng và có nhiều chất bổ khác như các vitamin A, B, C, D, E, acid folic, kali và sợi Pectin (giúp hạ cholesterol máu). Những nguyên tố như can-xi, đồng, sắt, magnê, măng-gan, phospho, lưu huỳnh có trong cà rốt ở dạng dễ hấp thu vào cơ thể hơn bất kỳ dạng thuốc bổ nào. Trong cà rốt còn có nhiều chất chống oxy hóa quan trọng như: beta carotene, alpha carotene, Phenolic acid, Glutathione… đã được chứng minh là có khả năng làm giảm nguy cơ mắc phải nhiều bệnh như tim mạch, ung thư

Chúng tôi cung cấp cà rốt xuất khẩu, cà rốt khô, cà rốt đông lạnh số lượng lớn, giá cạnh tranh

AGROGREEN IMPORT EXPORT CO,.LTD Tel: +084.38688656  Fax: 084.38688658 Mobi: +084.916223077 Email: ngoc@agrogreen.vn www.agrogreen.vn